Recipe image

Pečené mäso z jeleňa s tmavou brusnicovou omáčkou a perníkovými kroketami

Spočítať náklady na výrobu jedla (Food Cost)

Náklady na ingrediencie* : 0,00 EUR
Náklady na jednu porciu* : 0,00 EUR
Uvedené ceny sú bez DPH*

Vypočítajte náklady na jedlo

Napíšte Vami požadovanú predajnú
cenu jedla bez DPH

...
Food Cost: 0%
Recipe image

Prísady

Celkové náklady na ingrediencie: EUR
Náklady na jednu porciu*: EUR
Súčet zložiek jednej porcie:

Príprava

Marináda

  • Zeleninu nastrúhajte na hrubom strúhadle.
  • Cibuľu nakrájajte najemno a zmiešajte s ostatnými surovinami.

Mäso

  • Jelenie stehno marinujte v pripravenej marináde a nechajte ho odstáť 2 dni v chladničke.
  • Potom mäso vyberte z chladničky a vysušte ho pomocou papierovej utierky.
  • Mäso smažte na panvici s bravčovou masťou a so scedenou zeleninou z marinády.

Omáčka

  • Mäso a zeleninu na panvici zalejte precedeným vínom z marinády a vodou. Pridajte omáčku z pečeného mäsa a duste domäkka.
  • Potom vyberte mäso, preceďte omáčku a zmenšite objem, aby ste získali vhodnú konzistenciu.
  • Pridajte brusnice a dochuťte podľa vlastnej chuti.

Krokety

  • Vložte všetky zložky a dôkladne ich premiešajte.
  • Vytvorte malé guľôčky, obaľte ich v strúhanke a vysmažte na tuku až dozlatista.

Servírovanie

  • Pečené mäso servírujte nakrájané, s omáčkou, brusnicami a kroketami.

Súbory cookies (a podobné metódy) používame na zlepšenie vášho užívateľského zážitku na našom webe. Súbory cookies vám umožňujú využívať určité funkcie, zdieľanie na sociálnych sieťach (pre Facebook, Instagram atď.) a prispôsobovať správy a zobrazovať reklamy blízke vašim záujmom (na našich, ale aj ďalších stránkach). Pomáhajú nám tiež pochopiť, ako sa náš web používa. Prečítajte si naše upozornenie na súbory cookies. Kliknutím na „Prijať“ vyjadrujete súhlas s naším používaním súborov cookies.