Pečené mäso z jeleňa s tmavou brusnicovou omáčkou a perníkovými kroketami
Spočítať náklady na výrobu jedla (Food Cost)
Náklady na ingrediencie*
:
0,00 EUR
Náklady na jednu porciu*
:
0,00 EUR
Uvedené ceny sú bez DPH*
Vypočítajte náklady na jedlo
Food Cost:
0%
Prísady
Príprava
Marináda
Zeleninu nastrúhajte na hrubom strúhadle.
Cibuľu nakrájajte najemno a zmiešajte s ostatnými surovinami.
Mäso
Jelenie stehno marinujte v pripravenej marináde a nechajte ho odstáť 2 dni v chladničke.
Potom mäso vyberte z chladničky a vysušte ho pomocou papierovej utierky.
Mäso smažte na panvici s bravčovou masťou a so scedenou zeleninou z marinády.
Omáčka
Mäso a zeleninu na panvici zalejte precedeným vínom z marinády a vodou. Pridajte omáčku z pečeného mäsa a duste domäkka.
Potom vyberte mäso, preceďte omáčku a zmenšite objem, aby ste získali vhodnú konzistenciu.
Pridajte brusnice a dochuťte podľa vlastnej chuti.
Krokety
Vložte všetky zložky a dôkladne ich premiešajte.
Vytvorte malé guľôčky, obaľte ich v strúhanke a vysmažte na tuku až dozlatista.
Servírovanie
Pečené mäso servírujte nakrájané, s omáčkou, brusnicami a kroketami.
Súbory cookies (a podobné metódy) používame na zlepšenie vášho užívateľského zážitku na našom webe. Súbory cookies vám umožňujú využívať určité funkcie, zdieľanie na sociálnych sieťach (pre Facebook, Instagram atď.) a prispôsobovať správy a zobrazovať reklamy blízke vašim záujmom (na našich, ale aj ďalších stránkach). Pomáhajú nám tiež pochopiť, ako sa náš web používa. Prečítajte si naše
upozornenie na súbory cookies.
Kliknutím na „Prijať“ vyjadrujete súhlas s naším používaním súborov cookies.