Mäso dáme marinovať do cesnaku a sójovej omáčky. Bambusové plátky môžeme namarinovať v troške ryžového octu. Kuracie mäso spolu so zeleninou krátko opečieme v konvektomate pri 200 °C.
Preložíme do hrnca, pridáme bravčové mäso (alebo uvaríme zvlášť v sous vide vrecúšku pri teplote 62,5 °C), korenie, huby, zalejeme vodou a doplníme Knorr hydinový základ. Privedieme do varu a potom „tiahneme“, aby sa vývar nezakalil.
Priebežne zbierame penu a hneď ako je mäso mäkké, tak ho postupne vyberáme.
Rezance Ramen
Rezance so sparenou zeleninou rozdelíme do polievkových misiek, pridáme prekrojené huby, bambus, pokrájanú mrkvu, na polovicu prekrojené vajíčko uvarené namäkko alebo sous vide uvarené vo vode pri 62,5 °C 1 hodinu a potom vyklepnuté zo škrupinky, a zalejeme scedeným vývarom ochuteným vínom.
Servírovanie
Doplníme horúcim mäsom nakrájaným na plátky a nakrájanou jarnou cibuľkou spolu s rezančekmi riasi nori.
Súbory cookies (a podobné metódy) používame na zlepšenie vášho užívateľského zážitku na našom webe. Súbory cookies vám umožňujú využívať určité funkcie, zdieľanie na sociálnych sieťach (pre Facebook, Instagram atď.) a prispôsobovať správy a zobrazovať reklamy blízke vašim záujmom (na našich, ale aj ďalších stránkach). Pomáhajú nám tiež pochopiť, ako sa náš web používa. Prečítajte si naše
upozornenie na súbory cookies.
Kliknutím na „Prijať“ vyjadrujete súhlas s naším používaním súborov cookies.