Pridáme vajíčka, na jemné kocky nakrájanú cibuľu a papriku.
Dochutíme cesnakom, mletou rascou, soľou a čiernym korením.
Na koniec pridáme strúhanku a poriadne premiešame.
Vyformujeme 10 rovnakých hamburgerov.
Bylinkovo citrónová omáčka
Citrónovú kôru nastrúhame a vytlačíme z neho šťavu.
Do majonézy pridáme citrónovú kôru, šťavu a nasekaný koriander tak, aby omáčka nebola riedka.
Doplnky
Paradajky pokrájame na plátky a citróny na štvrťky.
Podávanie
Žemle opečieme na grile.
Na dolnú časť ukladáme hamburger z fazule, plátky paradajok, potrieme omáčkou a prikryjeme žemľou.
Podávame s nachos a bylinkami.
Súbory cookies (a podobné metódy) používame na zlepšenie vášho užívateľského zážitku na našom webe. Súbory cookies vám umožňujú využívať určité funkcie, zdieľanie na sociálnych sieťach (pre Facebook, Instagram atď.) a prispôsobovať správy a zobrazovať reklamy blízke vašim záujmom (na našich, ale aj ďalších stránkach). Pomáhajú nám tiež pochopiť, ako sa náš web používa. Prečítajte si naše
upozornenie na súbory cookies.
Kliknutím na „Prijať“ vyjadrujete súhlas s naším používaním súborov cookies.