Jahňacie mäso zomelieme, pridáme horčicu a čierne mleté korenie.
Zmes dôkladne premiešame a vytvoríme 10 rovnakých hamburgerov.
Mäso opečieme na grile z oboch strán tak, aby sa nám nevysušilo.
Doplnky
Syr halloumi pokrájame na plátky a z oboch strán opečieme.
Cibuľu pokrájame na tenké plátky a marinujeme vo vínnom octe 5 min.
Paradajky pokrájame na plátky.
Podávanie
Žemle opečieme na grile.
Dolnú časť žemle potrieme Yofresh a pridáme šalát.
Na šalát ukladáme hamburgery, syr halloumi, marinovanú cibuľu a paradajky.
Podávame s hranolkami.
Súbory cookies (a podobné metódy) používame na zlepšenie vášho užívateľského zážitku na našom webe. Súbory cookies vám umožňujú využívať určité funkcie, zdieľanie na sociálnych sieťach (pre Facebook, Instagram atď.) a prispôsobovať správy a zobrazovať reklamy blízke vašim záujmom (na našich, ale aj ďalších stránkach). Pomáhajú nám tiež pochopiť, ako sa náš web používa. Prečítajte si naše
upozornenie na súbory cookies.
Kliknutím na „Prijať“ vyjadrujete súhlas s naším používaním súborov cookies.