Recipe image

Bibimbap – hovädzie mäso na kórejský spôsob so zeleninou a s vajcom

Spočítať náklady na výrobu jedla (Food Cost)

Náklady na ingrediencie* : 0,00 EUR
Náklady na jednu porciu* : 0,00 EUR
Uvedené ceny sú bez DPH*

Vypočítajte náklady na jedlo

Napíšte Vami požadovanú predajnú
cenu jedla bez DPH

...
Food Cost: 0%
Recipe image

Prísady

Celkové náklady na ingrediencie: EUR
Náklady na jednu porciu*: EUR
Súčet zložiek jednej porcie:

Príprava

Hovädzina

  • Hovädzie mäso marinujte v zemiakovom škrobe, essencií a bielkach slepačích vajec. Odložte do chladničky na 2 hodiny.
  • Mäso varte vo vriacej vode.

Omáčka

  • Čili pastu zmiešajte so sladkou sójovou omáčkou a s ryžovým octom a pridajte nakrájaný cesnak.
  • Prílohy

Servírovanie

  • Do misky vložte teplú ryžu a ďalšie prísady.
  • Podávajte s vopred pripravenou omáčkou.