Recipe image

Vietnamská polievka Pho s ryžovými rezancami a hovädzím mäsom

Spočítať náklady na výrobu jedla (Food Cost)

Náklady na ingrediencie* : 0,00 EUR
Náklady na jednu porciu* : 0,00 EUR
Uvedené ceny sú bez DPH*

Vypočítajte náklady na jedlo

Napíšte Vami požadovanú predajnú
cenu jedla bez DPH

...
Food Cost: 0%
Recipe image

Prísady

Celkové náklady na ingrediencie: EUR
Náklady na jednu porciu*: EUR
Súčet zložiek jednej porcie:

Príprava

Vývar

  • Z pripravených ingrediencií uvarte vývar.
  • Hotový vývar preceďte, mäso nechajte na servírovanie.

Príloha

  • Cestoviny namočte a uvarte, potom naporcujte a ozdobte plátkami hovädzieho mäsa, kúskami limetky a klíčkami.
  • Zalejte vývarom, ochuťte bylinkami a rybacou omáčkou.