Recipe image

Cestoviny farfalle v krémovej omáčke s kuraťom, anglickou slaninou a kuriatkami

Spočítať náklady na výrobu jedla (Food Cost)

Náklady na ingrediencie* : 0,00 EUR
Náklady na jednu porciu* : 0,00 EUR
Uvedené ceny sú bez DPH*

Vypočítajte náklady na jedlo

Napíšte Vami požadovanú predajnú
cenu jedla bez DPH

...
Food Cost: 0%
Recipe image

Prísady

Celkové náklady na ingrediencie: EUR
Náklady na jednu porciu*: EUR
Súčet zložiek jednej porcie:

Príprava

Kura

  • Kura nakrájajte na krátke rezance, premiešajte so zmesou Delikat a olejom , preložte do GN nádoby a vložte do konvektomatu vyhriateho na teplotu 190 °C na cca 6-8 minút.

Omáčka

  • Zmes na hubovú polievku premiešajte s teplou vodou a povarte. Bielu časť jarnej cibuľky nakrájajte na rezance a nechajte zosklovatieť spolu so slaninou, pridajte pokrájané kuriatka jedlé (rozmrazené varte 3 min. vo vode s mliekom)a krátko orestujte.
  • Potom prilejte smotanu na šľahanie  a chvíľu varte. Pridajte vopred uvarený hubový krém, orestované mäso a listy špenátu. Všetko krátko povarte a ochuťte podľa potreby.

Cestoviny

  • Cestoviny uvarte al dente a uchovajte v teple.
  • Servírovanie
  • Cestoviny premiešajte s omáčkou