Recipe image

Jahňacie vo vlastnej šťave so zeleninou

Spočítať náklady na výrobu jedla (Food Cost)

Náklady na ingrediencie* : 0,00 EUR
Náklady na jednu porciu* : 0,00 EUR
Uvedené ceny sú bez DPH*

Vypočítajte náklady na jedlo

Napíšte Vami požadovanú predajnú
cenu jedla bez DPH

...
Food Cost: 0%
Recipe image

Prísady

Celkové náklady na ingrediencie: EUR
Náklady na jednu porciu*: EUR
Súčet zložiek jednej porcie:

Príprava

Mäso

  • Stehno pokrájame na veľké kocky (3 x 4 cm), pridáme Primerbu a jogurt. Všetko dôkladne premiešame a vložíme do chladničky.
  • Mäso osmažíme na oleji v širokej panvici a následne ho vyberieme.

Omáčka na dusenie

  • Do hrnca po vyprážaní mäsa pridáme maslo, nasekaný cesnak, chilli, paradajky a osmažíme. Vlejeme víno, vodu, pridáme barbecue omáčku a premiešame.
  • Do omáčky pridáme osmažené mäso, bobkový list, kardamon a dusíme domäkka.

Zelenina

  • Medzitým pridáme mrkvu, zemiaky, reďkvičku, osmažíme celé šalotky s cesnakom a všetko premiešame.
  • Keď všetko zmäkne, pridáme cukinu, zelenú fazuľku a zelený hrášok.
  • Všetko dusíme do mäkka, pridáme petržlen a dochutíme podľa potreby.

Servírovanie

  • Jahňacie vo vlastnej šťave so zeleninou podávame ozdobené petržlenovou vňaťou.