Recipe image

Morčacie krídla z grilu s medovo-horčicovou omáčkou a šalátom Caesar z pečených bruselských ružičkových kelov

Spočítať náklady na výrobu jedla (Food Cost)

Náklady na ingrediencie* : 0,00 EUR
Náklady na jednu porciu* : 0,00 EUR
Uvedené ceny sú bez DPH*

Vypočítajte náklady na jedlo

Napíšte Vami požadovanú predajnú
cenu jedla bez DPH

...
Food Cost: 0%
Recipe image

Prísady

Celkové náklady na ingrediencie: EUR
Náklady na jednu porciu*: EUR
Súčet zložiek jednej porcie:

Príprava

Marináda

  • Zmiešajte suroviny na marinádu. V prípade potreby môžete vynechať sušené čili vločky.

Krídla

  • Očistené krídla potrite marinádou. Nechajte odležať aspoň ½ hodinu.
  • Potom vložte krídla na rozpálený rošt a grilujte pri teplote 160 °C asi 30 – 40 minút.

Šalát

  • Chlebové kocky opečte dozlatista a dajte bokom.
  • Čerstvý ružičkový kel najprv povarte alebo uvarené mrazené kelové hlavičky rozpoľte a reznou stranu dole opečte, pridajte cesnak a červenú cibuľu.
  • Tento teplý šalát rozmiestnite na tanier, pridajte opečené krutóny, nalámanú chrumkavú slaninu, pokvapkajte dresingom Caesar a doplňte hoblinami syra.

Podávanie

  • Naaranžovaný šalát z ružičkového kelu doplňte grilovanými morčacími krídlami.