Recipe image

Morčacie krídla z grilu s medovo-horčicovou omáčkou a šalátom Caesar z pečených bruselských ružičkových kelov

Spočítať náklady na výrobu jedla (Food Cost)

Náklady na ingrediencie* : 0,00 EUR
Náklady na jednu porciu* : 0,00 EUR
Uvedené ceny sú bez DPH*

Vypočítajte náklady na jedlo

Napíšte Vami požadovanú predajnú
cenu jedla bez DPH

...
Food Cost: 0%
Recipe image

Prísady

Celkové náklady na ingrediencie: EUR
Náklady na jednu porciu*: EUR
Súčet zložiek jednej porcie:

Príprava

Marináda

  • Zmiešajte suroviny na marinádu. V prípade potreby môžete vynechať sušené čili vločky.

Krídla

  • Očistené krídla potrite marinádou. Nechajte odležať aspoň ½ hodinu.
  • Potom vložte krídla na rozpálený rošt a grilujte pri teplote 160 °C asi 30 – 40 minút.

Šalát

  • Chlebové kocky opečte dozlatista a dajte bokom.
  • Čerstvý ružičkový kel najprv povarte alebo uvarené mrazené kelové hlavičky rozpoľte a reznou stranu dole opečte, pridajte cesnak a červenú cibuľu.
  • Tento teplý šalát rozmiestnite na tanier, pridajte opečené krutóny, nalámanú chrumkavú slaninu, pokvapkajte dresingom Caesar a doplňte hoblinami syra.

Podávanie

  • Naaranžovaný šalát z ružičkového kelu doplňte grilovanými morčacími krídlami.

Súbory cookies (a podobné metódy) používame na zlepšenie vášho užívateľského zážitku na našom webe. Súbory cookies vám umožňujú využívať určité funkcie, zdieľanie na sociálnych sieťach (pre Facebook, Instagram atď.) a prispôsobovať správy a zobrazovať reklamy blízke vašim záujmom (na našich, ale aj ďalších stránkach). Pomáhajú nám tiež pochopiť, ako sa náš web používa. Prečítajte si naše upozornenie na súbory cookies. Kliknutím na „Prijať“ vyjadrujete súhlas s naším používaním súborov cookies.