Recipe image

Portobello plnené steakom s krémovou omáčkou z pečených paprík

Spočítať náklady na výrobu jedla (Food Cost)

Náklady na ingrediencie* : 0,00 EUR
Náklady na jednu porciu* : 0,00 EUR
Uvedené ceny sú bez DPH*

Vypočítajte náklady na jedlo

Napíšte Vami požadovanú predajnú
cenu jedla bez DPH

...
Food Cost: 0%
Recipe image

Prísady

Celkové náklady na ingrediencie: EUR
Náklady na jednu porciu*: EUR
Súčet zložiek jednej porcie:

Príprava

Grilovanie

  • Huby pokvapkáme olejom a na mierne rozpálenom grile (180 °C) pečieme asi 15 minút do zmäknutia. Hovädzie steaky okoreníme, vložíme na gril a prepečieme na stupeň medium. Stiahneme z grilu, mäso prikryjeme fóliou a po krátkom odpočinutí nakrájame na kocky alebo rezance. Vložíme do misy a premiešame so syrom. Zmesou naplníme hotové klobúčiky a zapečieme na grile.

Omáčka

  • Na panvici si ugrilujeme papriky, cibuľu a cesnak. Opekáme 2–3 minúty, zalejeme smotanou na varenie a privedieme do varu. Potom všetko vložíme do mixéru, pridáme koriander a limetkovú alebo citrónovú šťavu a dobre rozmixujeme, prípadne dochutíme soľou a korením.

Servírovanie

  • Omáčku rozlejeme na tanieri a položíme na ňu zapečené huby s grilovaným mäsom. Na vrch doplníme tenkými plátkami avokáda a dozdobíme koriandrovou vňaťkou.