Recipe image

Portobello plnené steakom s krémovou omáčkou z pečených paprík

Spočítať náklady na výrobu jedla (Food Cost)

Náklady na ingrediencie* : 0,00 EUR
Náklady na jednu porciu* : 0,00 EUR
Uvedené ceny sú bez DPH*

Vypočítajte náklady na jedlo

Napíšte Vami požadovanú predajnú
cenu jedla bez DPH

...
Food Cost: 0%
Recipe image

Prísady

Celkové náklady na ingrediencie: EUR
Náklady na jednu porciu*: EUR
Súčet zložiek jednej porcie:

Príprava

Grilovanie

  • Huby pokvapkáme olejom a na mierne rozpálenom grile (180 °C) pečieme asi 15 minút do zmäknutia. Hovädzie steaky okoreníme, vložíme na gril a prepečieme na stupeň medium. Stiahneme z grilu, mäso prikryjeme fóliou a po krátkom odpočinutí nakrájame na kocky alebo rezance. Vložíme do misy a premiešame so syrom. Zmesou naplníme hotové klobúčiky a zapečieme na grile.

Omáčka

  • Na panvici si ugrilujeme papriky, cibuľu a cesnak. Opekáme 2–3 minúty, zalejeme smotanou na varenie a privedieme do varu. Potom všetko vložíme do mixéru, pridáme koriander a limetkovú alebo citrónovú šťavu a dobre rozmixujeme, prípadne dochutíme soľou a korením.

Servírovanie

  • Omáčku rozlejeme na tanieri a položíme na ňu zapečené huby s grilovaným mäsom. Na vrch doplníme tenkými plátkami avokáda a dozdobíme koriandrovou vňaťkou.

Súbory cookies (a podobné metódy) používame na zlepšenie vášho užívateľského zážitku na našom webe. Súbory cookies vám umožňujú využívať určité funkcie, zdieľanie na sociálnych sieťach (pre Facebook, Instagram atď.) a prispôsobovať správy a zobrazovať reklamy blízke vašim záujmom (na našich, ale aj ďalších stránkach). Pomáhajú nám tiež pochopiť, ako sa náš web používa. Prečítajte si naše upozornenie na súbory cookies. Kliknutím na „Prijať“ vyjadrujete súhlas s naším používaním súborov cookies.