Všetky potrebné suroviny nakrájame a pripravíme tak, aby sme ich mali poruke.
Krevety namarinujeme v cukre a škrobe, aby boli chrumkavé.
Na panvici wok rozpálime olej, prudko opečieme krevety, kým zmenia farbu, a odložíme ich na kuchynský papier.
Na horúcu panvicu wok vložíme ingrediencie v tomto poradí: červená cibuľa, zázvor a cesnak. Keď suroviny zmäknú, pridáme opečené krevety a Knorr omáčku Sabal Manis.
Nakoniec pridáme jarnú cibuľku, zelerové lístky, premiešame a dochutíme šťavou z limetky.
Podávame s varenou ryžou.
Súbory cookies (a podobné metódy) používame na zlepšenie vášho užívateľského zážitku na našom webe. Súbory cookies vám umožňujú využívať určité funkcie, zdieľanie na sociálnych sieťach (pre Facebook, Instagram atď.) a prispôsobovať správy a zobrazovať reklamy blízke vašim záujmom (na našich, ale aj ďalších stránkach). Pomáhajú nám tiež pochopiť, ako sa náš web používa. Prečítajte si naše
upozornenie na súbory cookies.
Kliknutím na „Prijať“ vyjadrujete súhlas s naším používaním súborov cookies.