Recipe image

Chrumkavé krevety Sambal Manis

Spočítať náklady na výrobu jedla (Food Cost)

Náklady na ingrediencie* : 0,00 EUR
Náklady na jednu porciu* : 0,00 EUR
Uvedené ceny sú bez DPH*

Vypočítajte náklady na jedlo

Napíšte Vami požadovanú predajnú
cenu jedla bez DPH

...
Food Cost: 0%
Recipe image

Prísady

Celkové náklady na ingrediencie: EUR
Náklady na jednu porciu*: EUR
Súčet zložiek jednej porcie:

Príprava

Chrumkavé krevety a omáčka

  • Všetky potrebné suroviny nakrájame a pripravíme tak, aby sme ich mali poruke.
  • Krevety namarinujeme v cukre a škrobe, aby boli chrumkavé.
  • Na panvici wok rozpálime olej, prudko opečieme krevety, kým zmenia farbu, a odložíme ich na kuchynský papier.
  • Na horúcu panvicu wok vložíme ingrediencie v tomto poradí: červená cibuľa, zázvor a cesnak. Keď suroviny zmäknú, pridáme opečené krevety a Knorr omáčku Sabal Manis.
  • Nakoniec pridáme jarnú cibuľku, zelerové lístky, premiešame a dochutíme šťavou z limetky.
  • Podávame s varenou ryžou.