Recipe image

Hovädzí guláš s plzenským pivom a horkou čokoládou

Spočítať náklady na výrobu jedla (Food Cost)

Náklady na ingrediencie* : 0,00 EUR
Náklady na jednu porciu* : 0,00 EUR
Uvedené ceny sú bez DPH*

Vypočítajte náklady na jedlo

Napíšte Vami požadovanú predajnú
cenu jedla bez DPH

...
Food Cost: 0%
Recipe image

Prísady

Celkové náklady na ingrediencie: EUR
Náklady na jednu porciu*: EUR
Súčet zložiek jednej porcie:

Príprava

Guláš

  • Nakrájanú cibuľu a rascu osmažte na masti. Pridajte paradajkový pretlak a chvíľu miešajte.
  • Pridajte kúsky mäsa, ktoré ste predtým zmiešali s paprikou, korením a soľou. Potom vlejte polovicu piva, vody a essence hovädzieho bujónu. Duste dovtedy, kým hovädzina nezmäkne.
  • Vyberte mäso a nechajte ho odstáť. Nalejte druhú polovicu piva, vody a essencie. Guláš jemne zahustite nastrúhaným zemiakom,
  • Dochuťte cesnakom a opäť korením a soľou. Varte cca 5 minút.

Servírovanie

  • Guláš ozdobte kúskami čokolády a majoránu.