Recipe image

Rebierka BBQ, s medovo-pivnou glazúrou, kaša zo sladkých zemiakov, zelený hrášok

Spočítať náklady na výrobu jedla (Food Cost)

Náklady na ingrediencie* : 0,00 EUR
Náklady na jednu porciu* : 0,00 EUR
Uvedené ceny sú bez DPH*

Vypočítajte náklady na jedlo

Napíšte Vami požadovanú predajnú
cenu jedla bez DPH

...
Food Cost: 0%
Recipe image

Prísady

Celkové náklady na ingrediencie: EUR
Náklady na jednu porciu*: EUR
Súčet zložiek jednej porcie:

Príprava

Rebierka

  • Rebierka posypte z oboch strán rýchlosoľou a na 2 hodiny dajte odležať.
  • Potom posypte zmesou Delikát a uzatvorte do vákuového vrecúška.
  • Vložte do cirkulátora na teplotu 85 ⁰C po dobu 8 hodín, po tomto čase vložte do studenej vody.

Glazúra a rebierka

  • Pivo redukujte smedom na polovicu a premiešajte s omáčkou BBQ.
  • Rebierka vyberte zvákuového vrecúška, potrite glazúrou agrilujte. V priebehu grilovania potierajte glazúrou.

Sladké zemiaky

  • Zemiaky potrite olejom a posypte soľou, zabaľte do alobalu a pečte priteplote 170 ⁰C domäkka.
  • Potom zemiaky ošúpte a roztlačte vidličkou spolu s upečeným cesnakom, dochuťte rímskou rascou a soľou.

Glazúrovaný zelený hrášok

  • Hrášok vložte do vriacej vody a varte cca 3 minúty, ochlaďte a sceďte.
  • Na masle nechajte zosklovatieť šalotku, pridajte med, čili a hrášok, restujte cca 2 minúty.
  • Potom pridajte mätu a dochuťte.

Podávanie

  • Jednotlivé zložky pokrmu rozložte na doske, sladké zemiaky posypte osmaženou šalotkou.

Súbory cookies (a podobné metódy) používame na zlepšenie vášho užívateľského zážitku na našom webe. Súbory cookies vám umožňujú využívať určité funkcie, zdieľanie na sociálnych sieťach (pre Facebook, Instagram atď.) a prispôsobovať správy a zobrazovať reklamy blízke vašim záujmom (na našich, ale aj ďalších stránkach). Pomáhajú nám tiež pochopiť, ako sa náš web používa. Prečítajte si naše upozornenie na súbory cookies. Kliknutím na „Prijať“ vyjadrujete súhlas s naším používaním súborov cookies.