Recipe image

Rebierka BBQ, s medovo-pivnou glazúrou, kaša zo sladkých zemiakov, zelený hrášok

Spočítať náklady na výrobu jedla (Food Cost)

Náklady na ingrediencie* : 0,00 EUR
Náklady na jednu porciu* : 0,00 EUR
Uvedené ceny sú bez DPH*

Vypočítajte náklady na jedlo

Napíšte Vami požadovanú predajnú
cenu jedla bez DPH

...
Food Cost: 0%
Recipe image

Prísady

Celkové náklady na ingrediencie: EUR
Náklady na jednu porciu*: EUR
Súčet zložiek jednej porcie:

Príprava

Rebierka

  • Rebierka posypte z oboch strán rýchlosoľou a na 2 hodiny dajte odležať.
  • Potom posypte zmesou Delikát a uzatvorte do vákuového vrecúška.
  • Vložte do cirkulátora na teplotu 85 ⁰C po dobu 8 hodín, po tomto čase vložte do studenej vody.

Glazúra a rebierka

  • Pivo redukujte smedom na polovicu a premiešajte s omáčkou BBQ.
  • Rebierka vyberte zvákuového vrecúška, potrite glazúrou agrilujte. V priebehu grilovania potierajte glazúrou.

Sladké zemiaky

  • Zemiaky potrite olejom a posypte soľou, zabaľte do alobalu a pečte priteplote 170 ⁰C domäkka.
  • Potom zemiaky ošúpte a roztlačte vidličkou spolu s upečeným cesnakom, dochuťte rímskou rascou a soľou.

Glazúrovaný zelený hrášok

  • Hrášok vložte do vriacej vody a varte cca 3 minúty, ochlaďte a sceďte.
  • Na masle nechajte zosklovatieť šalotku, pridajte med, čili a hrášok, restujte cca 2 minúty.
  • Potom pridajte mätu a dochuťte.

Podávanie

  • Jednotlivé zložky pokrmu rozložte na doske, sladké zemiaky posypte osmaženou šalotkou.