Recipe image

Obaľovaný ovčí syr s bazalkovými zemiakmi a jablčnou omáčkou

Spočítať náklady na výrobu jedla (Food Cost)

Náklady na ingrediencie* : 0,00 EUR
Náklady na jednu porciu* : 0,00 EUR
Uvedené ceny sú bez DPH*

Vypočítajte náklady na jedlo

Napíšte Vami požadovanú predajnú
cenu jedla bez DPH

...
Food Cost: 0%
Recipe image

Prísady

Celkové náklady na ingrediencie: EUR
Náklady na jednu porciu*: EUR
Súčet zložiek jednej porcie:

Príprava

Ovťí syr a zemiaky

  • Ovčí syr nakrájame na porcie a postupne obalíme v trojobale. Syr vysmažíme dozlata a necháme odkvapkať na papieri.
  • Do jablčného pyré pridáme jablko nakrájané na malé kúsky. Malé zemiaky v šupke opláchneme a predvaríme. Potom ich necháme usušiť a opečieme ich na rozpálenom oleji.
  • Zemiaky dochutíme zmesou Primerba Bazalka a limetkovej šťavy.

Servírovanie

  • Vysmažený syr podávame s bazalkovými zemiakmi a jablčnou omáčkou.