Všetky zložky marinády spolu spojte a dobre premiešajte.
Potom potrite roštenku a vložte do chladničky na niekoľko hodín.
Potom ju môžete upiecť v konvektomate so sondou nastavenou na 57 ⁰C alebo plátky piecť na grile.
Zelenina
Cibuľu, farebnú papriku, papričky jalapeňo a cesnak orestujte na panvici. Ku koncu dochuťte.
Paradajková salsa
Paradajky sparte, aby ste ich zbavili šupky. Ošúpte ich a nakrájajte na kocky bez dužiny.
Pridajte do Tomato pronto farebnú papriku nakrájanú na kocky a zostávajúce zložky. Dochuťte.
Guacamole
Zrelé avokádo ošúpte a roztlačte vidličkou. Pokropte šťavou z limetky, aby nesčernelo. Pridajte Hellmann‘s Yofresh, šalotku, paradajku a dochuťte.
Podávanie
Plátky mäsa a zeleninu zaviňte do grilovanej tortilly. Podávajte s paradajkovou salsou a omáčkou guacamole.
Súbory cookies (a podobné metódy) používame na zlepšenie vášho užívateľského zážitku na našom webe. Súbory cookies vám umožňujú využívať určité funkcie, zdieľanie na sociálnych sieťach (pre Facebook, Instagram atď.) a prispôsobovať správy a zobrazovať reklamy blízke vašim záujmom (na našich, ale aj ďalších stránkach). Pomáhajú nám tiež pochopiť, ako sa náš web používa. Prečítajte si naše
upozornenie na súbory cookies.
Kliknutím na „Prijať“ vyjadrujete súhlas s naším používaním súborov cookies.