Recipe image

Mušle sv. Jakuba s paradajkovým džemom a uhorkovým pyré

Spočítať náklady na výrobu jedla (Food Cost)

Náklady na ingrediencie* : 0,00 EUR
Náklady na jednu porciu* : 0,00 EUR
Uvedené ceny sú bez DPH*

Vypočítajte náklady na jedlo

Napíšte Vami požadovanú predajnú
cenu jedla bez DPH

...
Food Cost: 0%
Recipe image

Prísady

Celkové náklady na ingrediencie: EUR
Náklady na jednu porciu*: EUR
Súčet zložiek jednej porcie:

Príprava

Mušle svätého Jakuba

  • Mušle svätého Jakuba dôkladne osušte a potrite Knorr Essence Bujón z morských plodov, odložte ich, až kým ich budete piecť na masle.

Paradajkový džem

  • Paradajky sparte, olúpte, odstráňte semienka. Paradajkové filety nakrájajte na kocky.
  • Na olivovom oleji opečte šalotku nakrájanú na malé kocky, pridajte paradajky a nadrobno pokrájanú chilli papričku.
  • Všetko chvíľu restujte, pridajte vínny ocot a korenie, po chvíli zalejte pomarančovou šťavou a redukujte na miernom ohni, až dosiahnete konzistenciu hustej kaše.

Uhorkové pyré

  • Z uhorky odstráňte semená, potom ju nakrájajte na veľké kocky a zmrazte.

Súbory cookies (a podobné metódy) používame na zlepšenie vášho užívateľského zážitku na našom webe. Súbory cookies vám umožňujú využívať určité funkcie, zdieľanie na sociálnych sieťach (pre Facebook, Instagram atď.) a prispôsobovať správy a zobrazovať reklamy blízke vašim záujmom (na našich, ale aj ďalších stránkach). Pomáhajú nám tiež pochopiť, ako sa náš web používa. Prečítajte si naše upozornenie na súbory cookies. Kliknutím na „Prijať“ vyjadrujete súhlas s naším používaním súborov cookies.