Recipe image

Mušle sv. Jakuba s paradajkovým džemom a uhorkovým pyré

Spočítať náklady na výrobu jedla (Food Cost)

Náklady na ingrediencie* : 0,00 EUR
Náklady na jednu porciu* : 0,00 EUR
Uvedené ceny sú bez DPH*

Vypočítajte náklady na jedlo

Napíšte Vami požadovanú predajnú
cenu jedla bez DPH

...
Food Cost: 0%
Recipe image

Prísady

Celkové náklady na ingrediencie: EUR
Náklady na jednu porciu*: EUR
Súčet zložiek jednej porcie:

Príprava

Mušle svätého Jakuba

  • Mušle svätého Jakuba dôkladne osušte a potrite Knorr Essence Bujón z morských plodov, odložte ich, až kým ich budete piecť na masle.

Paradajkový džem

  • Paradajky sparte, olúpte, odstráňte semienka. Paradajkové filety nakrájajte na kocky.
  • Na olivovom oleji opečte šalotku nakrájanú na malé kocky, pridajte paradajky a nadrobno pokrájanú chilli papričku.
  • Všetko chvíľu restujte, pridajte vínny ocot a korenie, po chvíli zalejte pomarančovou šťavou a redukujte na miernom ohni, až dosiahnete konzistenciu hustej kaše.

Uhorkové pyré

  • Z uhorky odstráňte semená, potom ju nakrájajte na veľké kocky a zmrazte.