Mäso nakrájame na väčšie kocky, obalíme v škrobe, a potom namočíme do cestíčka, ktoré pripravíme zmiešaním vody, prášku do pečiva a múky.
Obalené kocky opečieme na rozpálenom oleji do zlatista.
Omáčka
Omáčku pripravíme zmiešaním kečupu, ryžového vína, sójovej omáčky, omáčky Sunshine, vody, cukru, všetko privedieme do varu a zahustíme škrobom.
Do omáčky vmiešame opečenú zeleninu s ananásom s bambusom.
Pri servírovaní premiešame s opečeným mäsom a posypeme nasekanou jarnou cibuľkou.
Súbory cookies (a podobné metódy) používame na zlepšenie vášho užívateľského zážitku na našom webe. Súbory cookies vám umožňujú využívať určité funkcie, zdieľanie na sociálnych sieťach (pre Facebook, Instagram atď.) a prispôsobovať správy a zobrazovať reklamy blízke vašim záujmom (na našich, ale aj ďalších stránkach). Pomáhajú nám tiež pochopiť, ako sa náš web používa. Prečítajte si naše
upozornenie na súbory cookies.
Kliknutím na „Prijať“ vyjadrujete súhlas s naším používaním súborov cookies.