Recipe image

Americký Hamburger

Spočítať náklady na výrobu jedla (Food Cost)

Náklady na ingrediencie* : 0,00 EUR
Náklady na jednu porciu* : 0,00 EUR
Uvedené ceny sú bez DPH*

Vypočítajte náklady na jedlo

Napíšte Vami požadovanú predajnú
cenu jedla bez DPH

...
Food Cost: 0%
Recipe image

Prísady

Celkové náklady na ingrediencie: EUR
Náklady na jednu porciu*: EUR
Súčet zložiek jednej porcie:

Príprava

Príprava Hamburgerov

  • Žemle opečieme na grile.
  • Pripravené hovädzie hamburgery opečieme tak, aby boli šťavnaté.
  • Pri pečení hamburgeru na neho ukladáme syr, aby sa jemne natopil.
  • Zložíme hamburger. Spodnú žemľu potrieme majonézou, na ňu uložíme 2 hamburgery sroztopeným syrom, list šalátu, plátky paradajok a kyslé uhorky. Prikryjeme vrchnou polkou opečenej žemle.