Recipe image

Treska s bazalkovo-petržlenovou posýpkou/paradajková omáčka

Spočítať náklady na výrobu jedla (Food Cost)

Náklady na ingrediencie* : 0,00 EUR
Náklady na jednu porciu* : 0,00 EUR
Uvedené ceny sú bez DPH*

Vypočítajte náklady na jedlo

Napíšte Vami požadovanú predajnú
cenu jedla bez DPH

...
Food Cost: 0%
Recipe image

Prísady

Celkové náklady na ingrediencie: EUR
Náklady na jednu porciu*: EUR
Súčet zložiek jednej porcie:

Príprava

Treska

  • Pripravíme nálev, vložíme doň porcie tresky a necháme odležať 30 minút.
  • Rybu vyberieme z nálevu, osušíme, preložíme na plech G/N a natrieme majonézou.

Bazalkovo-petržlenová posýpka

  • Panko zmixujeme s petržlenovou vňaťou, pridáme Primerbu a opätovne premiešame.
  • Takto pripravenou bazalkovo-petržlenovou posýpkou posypeme tresku. Dáme zapiecť.

Paradajková omáčka

  • Cibuľu zasmažíme do sklovita a podusíme do mäkka, pridáme Tomato Pronto, privedieme k varu a okoreníme.

Servírovanie

  • Zapečenú tresku podávame na omáčke s paradajkami, dozdobíme bylinkami.