Treska s bazalkovo-petržlenovou posýpkou/paradajková omáčka
Spočítať náklady na výrobu jedla (Food Cost)
Náklady na ingrediencie*
:
0,00 EUR
Náklady na jednu porciu*
:
0,00 EUR
Uvedené ceny sú bez DPH*
Vypočítajte náklady na jedlo
Food Cost:
0%
Prísady
Príprava
Treska
Pripravíme nálev, vložíme doň porcie tresky a necháme
odležať 30 minút.
Rybu vyberieme z nálevu, osušíme, preložíme na plech G/N a natrieme majonézou.
Bazalkovo-petržlenová posýpka
Panko zmixujeme s petržlenovou vňaťou, pridáme Primerbu a opätovne premiešame.
Takto pripravenou bazalkovo-petržlenovou posýpkou posypeme tresku. Dáme zapiecť.
Paradajková omáčka
Cibuľu zasmažíme do sklovita a podusíme do mäkka, pridáme Tomato Pronto, privedieme k varu a okoreníme.
Servírovanie
Zapečenú tresku podávame na omáčke s paradajkami, dozdobíme bylinkami.
Súbory cookies (a podobné metódy) používame na zlepšenie vášho užívateľského zážitku na našom webe. Súbory cookies vám umožňujú využívať určité funkcie, zdieľanie na sociálnych sieťach (pre Facebook, Instagram atď.) a prispôsobovať správy a zobrazovať reklamy blízke vašim záujmom (na našich, ale aj ďalších stránkach). Pomáhajú nám tiež pochopiť, ako sa náš web používa. Prečítajte si naše
upozornenie na súbory cookies.
Kliknutím na „Prijať“ vyjadrujete súhlas s naším používaním súborov cookies.