Recipe image

Glazovaný losos v zázvorovo-sójovej omáčke s teplou zelenou zeleninou s hubami

Spočítať náklady na výrobu jedla (Food Cost)

Náklady na ingrediencie* : 0,00 EUR
Náklady na jednu porciu* : 0,00 EUR
Uvedené ceny sú bez DPH*

Vypočítajte náklady na jedlo

Napíšte Vami požadovanú predajnú
cenu jedla bez DPH

...
Food Cost: 0%
Recipe image

Prísady

Celkové náklady na ingrediencie: EUR
Náklady na jednu porciu*: EUR
Súčet zložiek jednej porcie:

Príprava

Glazovaný losos so zázvorovo-sójovou omáčkou

  • Zmiešame sójovú omáčku s cukrom, saké a zázvorom.
  • Na rozpálenej panvici s olejom opečieme porcie ryby z oboch strán (asi 4-5 minút), stiahneme teplotu a pridáme namiešanú omáčku. Lyžicou prelievame omáčku cez porcie ryby. Keď omáčka zhustne, stiahneme panvicu z tepla.
  • Huby Shi-take namočíme do vlažnej vody (na 30-45 minút), potom ich osušíme, odkrojíme nožičku a prekrojíme na poly.

Zelenina

  • Zeleninu nakrájame asi na 5 cm kúsky alebo pozdĺžne rozkrojíme. Rozpálime olej, vložíme huby a zeleninu a pri vysokej teplote 3-4 minúty pohadzujeme po panvici.
  • Pridáme sójovú omáčku a nakoniec posypeme stonkami pažítky.
  • Ak chceme, môžeme zahustiť škrobom rozmiešaným s vodou od namočených húb.

Súbory cookies (a podobné metódy) používame na zlepšenie vášho užívateľského zážitku na našom webe. Súbory cookies vám umožňujú využívať určité funkcie, zdieľanie na sociálnych sieťach (pre Facebook, Instagram atď.) a prispôsobovať správy a zobrazovať reklamy blízke vašim záujmom (na našich, ale aj ďalších stránkach). Pomáhajú nám tiež pochopiť, ako sa náš web používa. Prečítajte si naše upozornenie na súbory cookies. Kliknutím na „Prijať“ vyjadrujete súhlas s naším používaním súborov cookies.