Recipe image

Steak z bravčového karé s údenou slivkovou majonézou

Spočítať náklady na výrobu jedla (Food Cost)

Náklady na ingrediencie* : 0,00 EUR
Náklady na jednu porciu* : 0,00 EUR
Uvedené ceny sú bez DPH*

Vypočítajte náklady na jedlo

Napíšte Vami požadovanú predajnú
cenu jedla bez DPH

...
Food Cost: 0%
Recipe image

Prísady

Celkové náklady na ingrediencie: EUR
Náklady na jednu porciu*: EUR
Súčet zložiek jednej porcie:

Príprava

Marináda

  • Zmiešajte všetky suroviny na marinádu.

Steaky

  • Jednotlivé steaky potrite zmesou a nechajte aspoň ½ hodinu marinovať.
  • Potom mäso opečte na rozpálenom grile na požadovaný stupeň prepečenia. V priebehu grilovania mäso ešte potrite marinádou.

Príloha

  • Varenú sladkú kukuricu opečte na grile.
  • Potom vložte do rozohriateho masla.

Údená slivková majonéza

  • Majonézu premiešajte s lekvárom a Knorr Esenciou s chuťou údeného.
  • Podľa potreby dochuťte čili či limetkovou šťavou.

Podávanie

  • Marinádou potretý steak podávajte s grilovanou kukuricou a údenou slivkovou majonézou.

Súbory cookies (a podobné metódy) používame na zlepšenie vášho užívateľského zážitku na našom webe. Súbory cookies vám umožňujú využívať určité funkcie, zdieľanie na sociálnych sieťach (pre Facebook, Instagram atď.) a prispôsobovať správy a zobrazovať reklamy blízke vašim záujmom (na našich, ale aj ďalších stránkach). Pomáhajú nám tiež pochopiť, ako sa náš web používa. Prečítajte si naše upozornenie na súbory cookies. Kliknutím na „Prijať“ vyjadrujete súhlas s naším používaním súborov cookies.