Recipe image

Steak z bravčového karé s údenou slivkovou majonézou

Spočítať náklady na výrobu jedla (Food Cost)

Náklady na ingrediencie* : 0,00 EUR
Náklady na jednu porciu* : 0,00 EUR
Uvedené ceny sú bez DPH*

Vypočítajte náklady na jedlo

Napíšte Vami požadovanú predajnú
cenu jedla bez DPH

...
Food Cost: 0%
Recipe image

Prísady

Celkové náklady na ingrediencie: EUR
Náklady na jednu porciu*: EUR
Súčet zložiek jednej porcie:

Príprava

Marináda

  • Zmiešajte všetky suroviny na marinádu.

Steaky

  • Jednotlivé steaky potrite zmesou a nechajte aspoň ½ hodinu marinovať.
  • Potom mäso opečte na rozpálenom grile na požadovaný stupeň prepečenia. V priebehu grilovania mäso ešte potrite marinádou.

Príloha

  • Varenú sladkú kukuricu opečte na grile.
  • Potom vložte do rozohriateho masla.

Údená slivková majonéza

  • Majonézu premiešajte s lekvárom a Knorr Esenciou s chuťou údeného.
  • Podľa potreby dochuťte čili či limetkovou šťavou.

Podávanie

  • Marinádou potretý steak podávajte s grilovanou kukuricou a údenou slivkovou majonézou.