Recipe image

Živánska

Spočítať náklady na výrobu jedla (Food Cost)

Náklady na ingrediencie* : 0,00 EUR
Náklady na jednu porciu* : 0,00 EUR
Uvedené ceny sú bez DPH*

Vypočítajte náklady na jedlo

Napíšte Vami požadovanú predajnú
cenu jedla bez DPH

...
Food Cost: 0%
Recipe image

Prísady

Celkové náklady na ingrediencie: EUR
Náklady na jednu porciu*: EUR
Súčet zložiek jednej porcie:

Príprava

Postup

  • Bravčové karé očistite tak, aby na ňom zostalo trochu tuku. Pečienky očistite a spolu s karé nakrájajte na menšie kúsky a dajte do väčšej misky. Pridajte nakrájanú klobásu, zemiaky v šupke, hlivu ustricovú, Knorr Esenciu s chuťou húb, červenú papriku, cesnak , Knorr Primerbu Rozmarín, olej, víno a biele časti lahôdkovej cibuľky nakrájanej na hrubšie kolieska (zelené časti si odložíme na neskôr). Ochuťte soľou a čiernym korením. Všetko dôkladne premiešajte. Na kus alobalu dlhého cca 60 cm položte o niečo menší kus papiera na pečenie. Do stredu papiera rozložte porciu živánskej. Živánsku dôkladne zabaľte, aby počas pečenia nevytekala šťava. Zabalenú živánsku uložte do gastronádoby a pečte v konvektomate pri teplote 180 °C približne 45 minút.

Dresing

  • Všetky ingrediencie poriadne zamiešajte, aby vznikla jemná hladká hmota.

Servírovanie

  • Pred podávaním prelejte živánsku hotovým dresingom a posypte nasekanou zelenou časťou lahôdkovej cibuľky.

Tip

  • V letnom období môžete piecť živánsku na grile alebo aj v pahrebe.

Súbory cookies (a podobné metódy) používame na zlepšenie vášho užívateľského zážitku na našom webe. Súbory cookies vám umožňujú využívať určité funkcie, zdieľanie na sociálnych sieťach (pre Facebook, Instagram atď.) a prispôsobovať správy a zobrazovať reklamy blízke vašim záujmom (na našich, ale aj ďalších stránkach). Pomáhajú nám tiež pochopiť, ako sa náš web používa. Prečítajte si naše upozornenie na súbory cookies. Kliknutím na „Prijať“ vyjadrujete súhlas s naším používaním súborov cookies.