Recipe image

Živánska

Spočítať náklady na výrobu jedla (Food Cost)

Náklady na ingrediencie* : 0,00 EUR
Náklady na jednu porciu* : 0,00 EUR
Uvedené ceny sú bez DPH*

Vypočítajte náklady na jedlo

Napíšte Vami požadovanú predajnú
cenu jedla bez DPH

...
Food Cost: 0%
Recipe image

Prísady

Celkové náklady na ingrediencie: EUR
Náklady na jednu porciu*: EUR
Súčet zložiek jednej porcie:

Príprava

Postup

  • Bravčové karé očistite tak, aby na ňom zostalo trochu tuku. Pečienky očistite a spolu s karé nakrájajte na menšie kúsky a dajte do väčšej misky. Pridajte nakrájanú klobásu, zemiaky v šupke, hlivu ustricovú, Knorr Esenciu s chuťou húb, červenú papriku, cesnak , Knorr Primerbu Rozmarín, olej, víno a biele časti lahôdkovej cibuľky nakrájanej na hrubšie kolieska (zelené časti si odložíme na neskôr). Ochuťte soľou a čiernym korením. Všetko dôkladne premiešajte. Na kus alobalu dlhého cca 60 cm položte o niečo menší kus papiera na pečenie. Do stredu papiera rozložte porciu živánskej. Živánsku dôkladne zabaľte, aby počas pečenia nevytekala šťava. Zabalenú živánsku uložte do gastronádoby a pečte v konvektomate pri teplote 180 °C približne 45 minút.

Dresing

  • Všetky ingrediencie poriadne zamiešajte, aby vznikla jemná hladká hmota.

Servírovanie

  • Pred podávaním prelejte živánsku hotovým dresingom a posypte nasekanou zelenou časťou lahôdkovej cibuľky.

Tip

  • V letnom období môžete piecť živánsku na grile alebo aj v pahrebe.