Všetky zložky marinády rozmiešajte, premiešajte s mäsom a marinujte v chlade 12 hodín.
Doplnky
Cibuľu a slaninu nakrájané na prúžky osoľte, ochuťte rozdrveným cesnakom a pokvapkajte olejom.
Príprava
Na namočené bambusové špajle napichnite mäso, cibuľu a slaninu.Pečte v rúre vyhriatej na teplotu 165 ° Ccca 30 minút alebo grilujte domäkka.
Šalát
Cherry paradajky umyte a prekrojte na polovicu. Pridajte červenú cibuľu nakrájanú na tenké kolieska. Zalejte dresingom a jemne premiešajte.
Dresing
Do olivového oleja pridajte všetky ingrediencie a zľahka vyšľahajte.
Tip
Ak neobľubujete bravčové mäso, použite vykostené kuracie stehno s kožou.
Súbory cookies (a podobné metódy) používame na zlepšenie vášho užívateľského zážitku na našom webe. Súbory cookies vám umožňujú využívať určité funkcie, zdieľanie na sociálnych sieťach (pre Facebook, Instagram atď.) a prispôsobovať správy a zobrazovať reklamy blízke vašim záujmom (na našich, ale aj ďalších stránkach). Pomáhajú nám tiež pochopiť, ako sa náš web používa. Prečítajte si naše
upozornenie na súbory cookies.
Kliknutím na „Prijať“ vyjadrujete súhlas s naším používaním súborov cookies.