Recipe image

Grilovaný šašlik s paradajkovým šalátom

Spočítať náklady na výrobu jedla (Food Cost)

Náklady na ingrediencie* : 0,00 EUR
Náklady na jednu porciu* : 0,00 EUR
Uvedené ceny sú bez DPH*

Vypočítajte náklady na jedlo

Napíšte Vami požadovanú predajnú
cenu jedla bez DPH

...
Food Cost: 0%
Recipe image

Prísady

Celkové náklady na ingrediencie: EUR
Náklady na jednu porciu*: EUR
Súčet zložiek jednej porcie:

Príprava

Mäso

  • Pliecko nakrájajte na kocky na šašlik.

Marináda

  • Všetky zložky marinády rozmiešajte, premiešajte s mäsom a marinujte v chlade 12 hodín.

Doplnky

  • Cibuľu a slaninu nakrájané na prúžky osoľte, ochuťte rozdrveným cesnakom a pokvapkajte olejom.

Príprava

  • Na namočené bambusové špajle napichnite mäso, cibuľu a slaninu.Pečte v rúre vyhriatej na teplotu 165 ° Ccca 30 minút alebo grilujte domäkka.

Šalát

  • Cherry paradajky umyte a prekrojte na polovicu. Pridajte červenú cibuľu nakrájanú na tenké kolieska. Zalejte dresingom a jemne premiešajte.

Dresing

  • Do olivového oleja pridajte všetky ingrediencie a zľahka vyšľahajte.

Tip

  • Ak neobľubujete bravčové mäso, použite vykostené kuracie stehno s kožou.

Súbory cookies (a podobné metódy) používame na zlepšenie vášho užívateľského zážitku na našom webe. Súbory cookies vám umožňujú využívať určité funkcie, zdieľanie na sociálnych sieťach (pre Facebook, Instagram atď.) a prispôsobovať správy a zobrazovať reklamy blízke vašim záujmom (na našich, ale aj ďalších stránkach). Pomáhajú nám tiež pochopiť, ako sa náš web používa. Prečítajte si naše upozornenie na súbory cookies. Kliknutím na „Prijať“ vyjadrujete súhlas s naším používaním súborov cookies.