Recipe image

Grilovaný šašlik s paradajkovým šalátom

Spočítať náklady na výrobu jedla (Food Cost)

Náklady na ingrediencie* : 0,00 EUR
Náklady na jednu porciu* : 0,00 EUR
Uvedené ceny sú bez DPH*

Vypočítajte náklady na jedlo

Napíšte Vami požadovanú predajnú
cenu jedla bez DPH

...
Food Cost: 0%
Recipe image

Prísady

Celkové náklady na ingrediencie: EUR
Náklady na jednu porciu*: EUR
Súčet zložiek jednej porcie:

Príprava

Mäso

  • Pliecko nakrájajte na kocky na šašlik.

Marináda

  • Všetky zložky marinády rozmiešajte, premiešajte s mäsom a marinujte v chlade 12 hodín.

Doplnky

  • Cibuľu a slaninu nakrájané na prúžky osoľte, ochuťte rozdrveným cesnakom a pokvapkajte olejom.

Príprava

  • Na namočené bambusové špajle napichnite mäso, cibuľu a slaninu.Pečte v rúre vyhriatej na teplotu 165 ° Ccca 30 minút alebo grilujte domäkka.

Šalát

  • Cherry paradajky umyte a prekrojte na polovicu. Pridajte červenú cibuľu nakrájanú na tenké kolieska. Zalejte dresingom a jemne premiešajte.

Dresing

  • Do olivového oleja pridajte všetky ingrediencie a zľahka vyšľahajte.

Tip

  • Ak neobľubujete bravčové mäso, použite vykostené kuracie stehno s kožou.