Recipe image

Kura v chrumkavom cestíčku s omáčkami: tatárskou, BBQ, medovo-horčicovou

Spočítať náklady na výrobu jedla (Food Cost)

Náklady na ingrediencie* : 0,00 EUR
Náklady na jednu porciu* : 0,00 EUR
Uvedené ceny sú bez DPH*

Vypočítajte náklady na jedlo

Napíšte Vami požadovanú predajnú
cenu jedla bez DPH

...
Food Cost: 0%
Recipe image

Prísady

Celkové náklady na ingrediencie: EUR
Náklady na jednu porciu*: EUR
Súčet zložiek jednej porcie:

Príprava

Stehná a krídelká

  • Stehná nakrájame na 10 kusov, krídelka prekrojíme na dve časti. Kura okoreníme Delikátom na hydinu.

Suchý obal

  • Múky zmiešame s paprikou.

Mokrý obal - cestíčko

  • Všetky suroviny dôkladne premiešame.

Tepelné spracovanie

  • všetky časti kuraťa obalíme v suchom obale, potom ponoríme do cestíčka a znova obalíme v chudom obale. Smažíme v oleji na hlboké smaženie 150°C do zlatista, od 12 do 14 minút.

Tatárska omáčka

  • Suroviny premiešame a dochutíme.

Medovo - horčicová omáčka

  • Med, cesnak, vodu a citrónovú šťavu zmixujeme, pridáme zvyšné surovinym riadne vymiešame tyčovým mixérom a dochutíme.

Servírovanie

  • Kura v chrumkavom obale podávame s tromi omáčkami a hranolkami.