Bravčová panenka prekladaná orientálnou zeleninou so smaženou ryžou a s vajcom
Spočítať náklady na výrobu jedla (Food Cost)
Náklady na ingrediencie*
:
0,00 EUR
Náklady na jednu porciu*
:
0,00 EUR
Uvedené ceny sú bez DPH*
Vypočítajte náklady na jedlo
Food Cost:
0%
Prísady
Príprava
Mäso
Bravčovú panenskú sviečkovicu nakrájajte na veľmi tenké plátky, ochuťte marinádou na bravčové mäso, obaľte v múke, vo vajciach a v strúhanke. Vysmažte na dostatočnom množstve tuku.
Zelenina
Zeleninu nakrájajte ľubovoľným spôsobom a osmažte na oleji.
Pridajte omáčku Sambal Manis, sezam a chvíľu poduste dovtedy, kým sa zelenina nedostane do stavu al dente.
Dochuťte soľou a ukončite varenie.
Smažená ryža s vajcom a koriandrom
Ryžu uvarte tak, aby bola sypká.
Na horúcej panvici osmažte vajcia. Intenzívne miešajte, pridajte ryžu, nakrájanú jarnú cibuľu, koriander a sezamový olej.
Ryžu ochuťte korením.
Servírovanie
Bravčovú panenskú sviečkovicu položte na plech na pečenie a preložte zeleninou.
Súbory cookies (a podobné metódy) používame na zlepšenie vášho užívateľského zážitku na našom webe. Súbory cookies vám umožňujú využívať určité funkcie, zdieľanie na sociálnych sieťach (pre Facebook, Instagram atď.) a prispôsobovať správy a zobrazovať reklamy blízke vašim záujmom (na našich, ale aj ďalších stránkach). Pomáhajú nám tiež pochopiť, ako sa náš web používa. Prečítajte si naše
upozornenie na súbory cookies.
Kliknutím na „Prijať“ vyjadrujete súhlas s naším používaním súborov cookies.