Recipe image

Bravčová panenka prekladaná orientálnou zeleninou so smaženou ryžou a s vajcom

Spočítať náklady na výrobu jedla (Food Cost)

Náklady na ingrediencie* : 0,00 EUR
Náklady na jednu porciu* : 0,00 EUR
Uvedené ceny sú bez DPH*

Vypočítajte náklady na jedlo

Napíšte Vami požadovanú predajnú
cenu jedla bez DPH

...
Food Cost: 0%
Recipe image

Prísady

Celkové náklady na ingrediencie: EUR
Náklady na jednu porciu*: EUR
Súčet zložiek jednej porcie:

Príprava

Mäso

  • Bravčovú panenskú sviečkovicu nakrájajte na veľmi tenké plátky, ochuťte marinádou na bravčové mäso, obaľte v múke, vo vajciach a v strúhanke. Vysmažte na dostatočnom množstve tuku.

Zelenina

  • Zeleninu nakrájajte ľubovoľným spôsobom a osmažte na oleji.
  • Pridajte omáčku Sambal Manis, sezam a chvíľu poduste dovtedy, kým sa zelenina nedostane do stavu al dente.
  • Dochuťte soľou a ukončite varenie.

Smažená ryža s vajcom a koriandrom

  • Ryžu uvarte tak, aby bola sypká.
  • Na horúcej panvici osmažte vajcia. Intenzívne miešajte, pridajte ryžu, nakrájanú jarnú cibuľu, koriander a sezamový olej.
  • Ryžu ochuťte korením.

Servírovanie

  • Bravčovú panenskú sviečkovicu položte na plech na pečenie a preložte zeleninou.