Recipe image

Kačka pečená tradičným orientálnym spôsobom, podávaná s dyňou, červenou kapustou a praženými orechmi

Spočítať náklady na výrobu jedla (Food Cost)

Náklady na ingrediencie* : 0,00 EUR
Náklady na jednu porciu* : 0,00 EUR
Uvedené ceny sú bez DPH*

Vypočítajte náklady na jedlo

Napíšte Vami požadovanú predajnú
cenu jedla bez DPH

...
Food Cost: 0%
Recipe image

Prísady

Celkové náklady na ingrediencie: EUR
Náklady na jednu porciu*: EUR
Súčet zložiek jednej porcie:

Príprava

Kačka

  • Pripravte slaný nálev –zmiešajte vodu s cukrom a soľou. Kačky vložte do nálevu na 24 hodín. Vyberte, opláchnite a osušte.
  • Badián, škoricovú kôru, klinčeky, zázvor a cesnak rozmixujte a zmiešajte s omáčkami Ketjap Manis a Pang Gang. Marinádu votrite do kačice a zašite.
  • Celé kačice ponorte na 10 sekúnd do vriacej vody s aromatickými bylinkami. Položte ich na papier na pečenie a pečte hodinu pri teplote 150 °C.
  • Cukrový sirup, med a zázvor zohrejte a pridajte malé množstvo vody. Kačice vyberte z rúry a dôkladne obaľte v pripravenej zmesi.
  • Vložte znovu do rúry na 180 °C a pečte, až kým nezískate požadovanú farbu (cca 30 minút).

Pyré z červenej kapusty

  • Restujte cibuľu, pridajte kapustu, šťavu z kapusty, soľ, cukor a korenie. Varte domäkka.
  • Pridajte ocot a Ramu Cremefine Profi 31%. Chvíľu povarte a rozmixujte na konzistenciu pyré spolu s maslom.

Pyré z dyne

  • Dyňu nakrájajte na kúsky, premiešajte s olejom, zabaľte do hliníkovej fólie a pečte pri teplote 200 °C domäkka.
  • Zohrejte mlieko a Ramu Cremefine Profi 31%. Pridajte dyňu a korenie. Rozmixujte na pyré a pridajte maslo.

Servírovanie

  • Kačky prekrojte na polovicu, odstráňte časť kostí.
  • Podávajte s oboma druhmi pyré z dyne a kapusty, doplňte praženými orechmi.