Recipe image

Kačka pečená tradičným orientálnym spôsobom, podávaná s dyňou, červenou kapustou a praženými orechmi

Spočítať náklady na výrobu jedla (Food Cost)

Náklady na ingrediencie* : 0,00 EUR
Náklady na jednu porciu* : 0,00 EUR
Uvedené ceny sú bez DPH*

Vypočítajte náklady na jedlo

Napíšte Vami požadovanú predajnú
cenu jedla bez DPH

...
Food Cost: 0%
Recipe image

Prísady

Celkové náklady na ingrediencie: EUR
Náklady na jednu porciu*: EUR
Súčet zložiek jednej porcie:

Príprava

Kačka

  • Pripravte slaný nálev –zmiešajte vodu s cukrom a soľou. Kačky vložte do nálevu na 24 hodín. Vyberte, opláchnite a osušte.
  • Badián, škoricovú kôru, klinčeky, zázvor a cesnak rozmixujte a zmiešajte s omáčkami Ketjap Manis a Pang Gang. Marinádu votrite do kačice a zašite.
  • Celé kačice ponorte na 10 sekúnd do vriacej vody s aromatickými bylinkami. Položte ich na papier na pečenie a pečte hodinu pri teplote 150 °C.
  • Cukrový sirup, med a zázvor zohrejte a pridajte malé množstvo vody. Kačice vyberte z rúry a dôkladne obaľte v pripravenej zmesi.
  • Vložte znovu do rúry na 180 °C a pečte, až kým nezískate požadovanú farbu (cca 30 minút).

Pyré z červenej kapusty

  • Restujte cibuľu, pridajte kapustu, šťavu z kapusty, soľ, cukor a korenie. Varte domäkka.
  • Pridajte ocot a Ramu Cremefine Profi 31%. Chvíľu povarte a rozmixujte na konzistenciu pyré spolu s maslom.

Pyré z dyne

  • Dyňu nakrájajte na kúsky, premiešajte s olejom, zabaľte do hliníkovej fólie a pečte pri teplote 200 °C domäkka.
  • Zohrejte mlieko a Ramu Cremefine Profi 31%. Pridajte dyňu a korenie. Rozmixujte na pyré a pridajte maslo.

Servírovanie

  • Kačky prekrojte na polovicu, odstráňte časť kostí.
  • Podávajte s oboma druhmi pyré z dyne a kapusty, doplňte praženými orechmi.

Súbory cookies (a podobné metódy) používame na zlepšenie vášho užívateľského zážitku na našom webe. Súbory cookies vám umožňujú využívať určité funkcie, zdieľanie na sociálnych sieťach (pre Facebook, Instagram atď.) a prispôsobovať správy a zobrazovať reklamy blízke vašim záujmom (na našich, ale aj ďalších stránkach). Pomáhajú nám tiež pochopiť, ako sa náš web používa. Prečítajte si naše upozornenie na súbory cookies. Kliknutím na „Prijať“ vyjadrujete súhlas s naším používaním súborov cookies.