Recipe image

Zaprážaná zelená šošovica s pridaním papriky a šampiňónov

Spočítať náklady na výrobu jedla (Food Cost)

Náklady na ingrediencie* : 0,00 EUR
Náklady na jednu porciu* : 0,00 EUR
Uvedené ceny sú bez DPH*

Vypočítajte náklady na jedlo

Napíšte Vami požadovanú predajnú
cenu jedla bez DPH

...
Food Cost: 0%
Recipe image

Prísady

Celkové náklady na ingrediencie: EUR
Náklady na jednu porciu*: EUR
Súčet zložiek jednej porcie:

Príprava

Šošovica

  • Šošovicu namočte, odstavte na niekoľko hodín a uvarte s pridaním zeleninového bujónu.
  • Vodu z uvarenej šošovice ponechajte na neskoršie podlievanie.
  • Cibuľu a cesnak nakrájajte na kocky a spolu so šampiňónmi orestujte na olivovom oleji.
  • Dochuťte sójovou omáčkou a soľou.
  • Opečené zložky spojte so šošovicou, premiešajte, mierne podlejte a duste domäkka. Konzistenciu môžete potom upraviť zápražkou.
  • Nakoniec pridajte papriku nakrájanú na kocky a dochuťte.

Servírovanie

  • Podávajte s pažítkou, prípadne s kyslou smotanou alebo Rama Cremefine Fraiche.